Selskabspakker

Skal du holde rund fødselsdag eller er det tid til den årlige fætter-kusinefest? I vores restaurant har vi plads til det hele, og du er mere end velkommen til at holde din fest her hos os. Her på siden kan du se vores forskellige selskabspakker. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os, og så kan vi lave en fest helt efter dine ønsker og behov.   

 

Vi har tre forskellige lokaler, hvor du kan holde din fest. I Smedjen kan i være op til 40 personer, i restauranten kan i være op til 90 personer og hos LOA kan i være op til 120 personer. 

 

Fest

- Aperitif & snacks

- 3-retters sæsonmenu

- Øl & vin ad libitum under middagen (Frem til senest 00:00)

- Kaffe/ te samt sødt


Pris pr. person 895,-

 

*Selskabet afsluttes senest klokken 02.00. Herefter tillægges kr. 500,- pr. tjener pr. påbegyndt time til festen slutter.

Konfirmation

- Aperitif & snacks

- 3-retters sæsonmenu

- Kaffe/te samt sødt

 

Pris pr person kr. 485,-

 

Har I andre ønsker til dagen, er I naturligvis mere end velkommen til at tage fat i os, og så kan vi sammen sammensætte en dag efter jeres ønsker. 

Bryllup

Ønsker du at holder din bryllupsfest i vores lokaler? Ens bryllupsdag er noget helt særligt. Det er en dag fyldt med kærlighed, venner og familie. Kontakt os, og vi kan sammen sammensætte en fest efter jeres ønsker og behov. I kan ovenikøbet blive viet mellem kobberkedler og whiskytønder, hvis I ønsker det.

Bestil bord Menukort