Høje ambitioner, men helt nede på jorden.

Restaurant Remisen deler tag med Nyborg Destilleri, der producerer økologisk whisky, gin og akvavit. Netop disse produkter er, sammen med lækre økologiske øl fra Ørbæk Bryggeri, en vigtig del af vores menu, hvor vores dygtige kokke inddrager de forskellige produkter i madlavningen. Mulighederne er mange og smagene er fantastiske.

Vi har høje ambitioner, men vores mad er helt nede på jorden, og så er den selvfølgelig økologisk, ligesom alt andet vi laver.

Book bord

Lækre cocktails og iskolde øl

På Restaurant Remisen kan du få lækre cocktails lavet med spiritus fra Nyborg Destilleri, du kan også smage den seneste nye whisky eller få en kold øl eller sodavand fra Ørbæk Bryggeri og Naturfrisk. Det er nemlig far og søn-duoen, Niels og Nicolai Rømer, der står bag både destilleriet, restauranten og bryggeriet. Alle produkter er naturligvis økologiske. 

Velkommen til Restaurant Remisen

Nyd din mad i vores flotte lokaler med udsigt til Storebælt. Vores dygtige kokke gør sig umage med altid at sammensætte en lækker menu, der er tilpasset årstiderne, så du kan være sikker på at få friske og økologiske råvarer. 

 

Bestil bord Se menukort