Om restauranten

Få en enestående oplevelse på Restaurant Remisen på Nyborg Havn – Restaurant og café med fokus på gourmetmad

Hos Restaurant Remisen i Nyborg byder vi vores gæster velkommen i unikke rammer med fokus på stil, kvalitet, mad af særdeles høj standard og fantastisk service.

Både vores mad og omgivelser er gennemtænkte, for at give dig en oplevelse i særklasse. En oplevelse hvor der er forkælelse for både smagsløg og for øjnene.

Vi holder til i De Danske Statsbaners gamle værksteder. Bygningerne er renoveret med henblik på at bevare lokalernes sjæl, unikke detaljer og formidle historien om Nyborgs fortid.

Dertil har vi sat vores eget unikke aftryk på lokalerne. Dette har vi gjort med en lækker og gennemtænkt indretning, hvor der er kælet for detaljerne og komforten. Og sidst men ikke mindst funktionaliteten.
Resultatet er et rustikt og æstetisk interessant udtryk med en helt fantastisk udsigt til Nyborg Fjord.

Et af de bedste spisesteder i Nyborg og Østfyn – besøg vores hyggelige restaurant og café

Vores menu ændrer sig med årstiderne, for at vi altid har de mest friske og lækre råvarer at arbejde med.

Destilleriet spiller en stor rolle i vores menu, da kokkene inddrager Nyborg Destilleris produkter i de mange spændende retter og smagsoplevelser, de kreerer.

Hvad enten du besøger os til en lækker frokost i Nyborg, en middag eller til en cocktail, vil du opleve at både mad og drikkelse er af høj kvalitet. Der er lagt meget tanke og viden bag de kulinariske sammensætninger, som vi tilbyder vores gæster.

Vi anbefaler, at vores gæster til aften à la carte vælger 3-5 retter for at få den fulde oplevelse.

Autentisk restaurant på Nyborg Havn

Uanset hvornår du kommer, er der mulighed for at sætte sig i det hyggelige loungeområde. Her kan du få slukket tørsten med f.eks. cocktails med spiritus fra Nyborg Destilleri eller en god øl fra Ørbæk Bryggeri.

Vi anbefaler altid vores gæster at kombinere deres besøg hos, med et besøg på Nyborg Destilleri.

De er nemlig kendt for deres gode rundvisninger – og naturligvis for deres fremragende produkter.

Fremragende gourmetrestaurant der byder på fantastiske smagsoplevelser med en gennemarbejdet aftenmenu baseret på sæsonens friske råvarer

I løbet af året planlægger vi unikke arrangementer baseret på årstider og højtider – det kan bl.a. være Mortens aften eller vildtaften. Til disse arrangementer og events er menuen også grundigt gennemarbejdet. Der er ligeledes mulighed for at få den tilhørende vinmenu. I den er vinene selvfølgelig specielt udvalgt, så de og maden komplementerer hinanden på bedste vis.

Ønsker du en kulinarisk oplevelse med tilhørende vinmenu, velkomstdrink samt kaffe og avec? Så anbefaler vi varmt ”En aften på Remisen. Konceptet er simpelt men lækkert: Her prøver du alle restaurantens retter inkl. snacks, brødservering, 5-retters menu og tre 3 desserter. Du vil gå tilfreds derfra med en ekstraordinært forkælende oplevelse for smagsløgene.

Vi tilbyder også festlokaler og selskabslokaler i vores flotte rammer samt mulighed for en lækker frokost

Skal en af livets store begivenheder fejres i et unikt og smagfuldt miljø? Så er vores tilknyttede selskabslokale / festlokale en oplagt mulighed for dig. Lokalet emmer, på samme måde som restauranten, af historien. Et rustikt rum med en smagfuld indretning.

Alt forplejning varetages af den professionelle cateringvirksomhed Kirk Hedegaard. De står for catering i særklasse med samme værdisæt som restauranten. Fokus er nemlig altid på sæsonens råvarer, friskhed og høj kvalitet.

Ønsker du blot at nyde en ekstra god kop kaffe? Så er du også meget velkommen

Det behøver ikke være sulten, der trænger sig på, for at man kan besøge vores hyggelige lokaler. Har du blot lyst til at forkæle dig selv med en god kop kaffe (og måske husets lækre snacks), så er du bestemt også velkommen hos os.

Vi tilbyder friskmalet kaffe i flere forskellige varianter. Alle sammen er særligt udvalgte og fra allerøverste hylde.

Vil du invitere nogen på en restaurantoplevelse i særklasse? Så er Restaurant Remisen det perfekte valg.

Reservér dit bord igennem vores bookingsystem her eller ring til os på 69 88 44 33. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Book bord