Frokost

Menuen er tilgængelig fra d. 1.-31. juli | The menu is available from the 1st until the 31st of July.

Unik og gourmetorienteret frokost på Nyborg Havn – Oplev de smukke omgivelser på vores frokostrestaurant

Træd ind i de historiske rammer hos Restaurant Remisen - lokalerne der tidligere fungerede som DSB’s gamle værksteder i Nyborg.

Her kan du få en lækker frokost fra et menukort med et varieret og kvalitetsbevidst udvalg af retter. Læn dig tilbage og nyd frokosten med udsigt til Nyborg Fjord samt en betjening med fokus på venlighed og høj service.

Vores spisested er klart et besøg værd. Et besøg hos os kan med fordel kombineres med nogle af områdets attraktioner. Det kan være Nyborg Slot eller en spændende rundvisning på Nyborg Destilleri. Sidstnævnte deler vi desuden tag med.

 

 

Se aftenmenu her.

 

Book bord her

Frokostmenu baseret på tidens lokale råvarer – Smag lækre frokostretter skabt med inspiration fra de lokale omgivelser

Vi ændrer jævnligt i vores à la carte menu, så den følger årstiden. Det betyder også, at du flere gange om året kan komme og få en helt ny smagsoplevelse til din frokost. Eller en fremragende middagsoplevelse.

Vores frokostmenu er altid varieret og gennemtænkt ift. årstidens råvarer. Kommer du til frokost, vil du opleve at få virkelig dejlig mad i smukke omgivelser til en fornuftig pris.

Uanset om du besøger os i dag- eller aftentimerne, vil du opleve en autentisk og spændende atmosfære i vores smukke lokaler.

Prøv en lækker frokostret på vores frokostrestaurant i Nyborg eller nyd en gourmetmiddag til aften i de samme smukke lokaler

Besøger du os til frokost, kan du foruden et skønt måltid også nyde lækre drikkevarer. Der er bl.a. mulighed for at smage på destilleriets skønne produkter. Dem inkorporerer vi med stor glæde også i vores retter.

Læn dig også gerne tilbage i vores dejlige lounge-område, ude eller inde. Her kan du f.eks. nyde en rigtig god øl fra Ørbæk bryggeri, cocktails med Nyborg Destilleris produkter eller en god sodavand fra Naturfrisk.

Om aftenen kan du både nyde vores à la carte menu eller vores populære koncept ”En aften på Remisen”. Sidstnævnte er en specialtilpasset menu med tilhørende særligt udvalgt vinmenu.

I løbet af året sætter vi fokus på sæsoner og højtider. Derfor afholder vi også løbende arrangementer som Mortens Aften, vildtaften, cocktailaften m.m. Her er vin og mad særligt tilpasset begivenheden.

I forbindelse med vores restaurant tilbyder vi også festlokaler og selskabslokaler

Ønsker du en rustik og usædvanlig flot lokation til den kommende store fest? Så byder vi gerne inden for i vores selskabslokale. Forplejningen varetages af Kirk Hedegaard som har mange års erfaring med at levere udsøgte oplevelser inden for catering til diverse arrangementer. Det indebærer bl.a. retter skabt fra årstidens friske råvarer, udsøgte drikkevarer fra H.J. Hansen og Naturfrisk Group.

Book dit bord i dag i vores frokostrestaurant på Nyborg Havn – En frokost med smag og stil i særklasse

Skal familien eller vennerne forkæles med en lækker frokost i nogle helt særlige omgivelser? Så book et bord til jer alle i vores skønne stemningsfulde frokostrestaurant.

Ring i dag på 69 88 44 33 eller reservér jeres bord igennem vores bookingsystem her.

Vi er placeret i Nyborg på Østfyn og byder gæster velkommen fra nær og fjern.

Ledige stillinger