Fest- & selskabslokaler

Hold din fest i enestående selskabslokaler og festlokaler i Nyborg

I løbet af livet er der flere store begivenheder, der skal fejres med manér. På havnen i Nyborg har vi i Restaurant Remisen skabt en enestående mulighed for leje af lokaler med forplejning til festen.

Når der skal holdes stor fest, ønsker alle, at dagen bliver helt uforglemmelig. Omgivelserne, maden, drikkevarer og servicen danner grundlaget for at gøre dagen til en mindeværdig én af slagsen.

Holder du festen hos os, foregår det i et festlokale i særklasse. Her står Kirk Hedegaard for alt forplejning med drikkevarer fra H.J. Hansen og Naturfrisk Group. Der er i enkelte tilfælde også mulighed for at leje sig ind i Restaurant Remisen til bestemte arrangementer, mod ekstra betaling.

Smukke og rå festlokaler og selskabslokaler til bryllup

Med en placering centralt i Danmark, er vores festlokaler til bryllup den oplagte lokation til festen – også selvom gæster kommer fra nær og fjern.

Beliggenheden, lokalernes høje kvalitet, både praktisk og æstetisk, gør stedet oplagt til det kvalitetsbevidste brudepar. Rammerne udgør desuden de perfekte omgivelser til billeder.

De store vinduer i lokalet giver et smukt lysindfald, der komplimenterer de rustikke vægge, gulve og loft. Beliggende på havnen i Nyborg, kan I ligeledes nyde den flotte udsigt til Nyborg Fjord.

Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan I kan holde bryllup i vores smukke festlokaler.

Oplev den unikke atmosfære i vores festlokaler til leje i Nyborg – Lej selskabs- og festlokale til fejring af den store dag

Som tidligere nævnt, vil forplejningen varetages af Kirk Hedegaard. Vores dygtige kokke skaber menuerne ud fra råvarer i sæson med fokus på grundighed og faglighed. Vores viden om mad og selskaber er stor. Derfor er vores gæster altid trygge i vores hænder.

Vi tager imod selskaber af varierende størrelse. Minimumskuverten hedder dog 15 kuverter (i nogle tilfælde kan vi gå ned til 12 kuverter). Det afhænger dog af, hvilken type forplejning der er tale om.

Vi skræddersyer selvfølgelig gerne en løsning i omgivelserne, der matcher dine ønsker og behov.

Skal I afholde konfirmation i et af Fyns smukkeste lokaler – Book lokale til konfirmation her

Konfirmationen er en stor begivenhed i det unge menneskes liv. Men det er næsten en lige så stor dag for forældrene. At være fuldt til stede denne dag, uden at skulle bekymre sig om det praktiske, er det ideelle for de fleste forældre – og for konfirmanden.

I vores flotte festlokale kan I holde den store dag uden at skulle tænke på andet end at nyde dagen med jeres barn, famille og venner.

De smukke rammer giver også en oplagt mulighed for at få taget nogle gode billeder af konfirmanden og gæsterne, i interessante omgivelser.

Få en smagsoplevelse der kan huskes i vores unikke gourmetrestaurant i Nyborg – Nyd også en udsøgt frokost i de lækre omgivelser på Nyborg Havn

Skal smagsløgene forkæles i en fantastisk atmosfære? Så er Restaurant Remisen bestemt et besøg værd. Her byder vi på lækker og inspirerende mad, baseret på årstidens råvarer fra lokalområdet.

Vi specialiserer os også i menuer, der matcher årets forskellige begivenheder. Det kan bl.a. være vildtaften eller Mortens aften. Her er retterne, råvarerne og drikkevarerne specielt udvalgt til at komplimentere hinanden.

Dette gælder også, når du nyder en frokost i Nyborg hos os. Den byder på spændende og smagfulde muligheder til den frokostsultne gæst.

Kontakt os for yderligere information om booking af vores selskabslokaler og festlokaler i Nyborg

Ønsker I at høre mere om muligheden for leje af lokaler og forplejning til fest? Så står vi til rådighed for en snak om jeres ønsker og behov til dagen. Ring gerne til os på tlf. 69 88 44 33, eller skriv til os på remisen@kirkhedegaard.dk

Vi tager gerne en uforpligtende samtale med jer om mulighederne for en skøn fest, I aldrig glemmer.

Vi arrangerer mindeværdige fester for gæster fra Nyborg, Fyn og resten Danmark.