Aften

Menuen er tilgængelig fra d. 1.-31. juli | The menu is available from the 1st until the 31st of July.

En gourmetorienteret middag på Nyborg Havn

Træd ind i de historiske rammer hos Restaurant Remisen - lokalerne der tidligere fungerede som DSB’s gamle værksteder i Nyborg.

I disse flotte lokaler, kan du nyde lækker middag fra et menukort med et varieret og kvalitetsbevidst udvalg af retter.

Vi tilbyder både enkelte retter, men ønsker du hele oplevelsen, kan vi tilbyde "En Aften På Remisen". Hvis du ikke er bekendt med dette koncept, så går det ud på, at man får lov til at smage på alle restaurantens retter inkl. snacks, brød, velkomstdrink, vinmenu, kaffe & avec. Ved at klikke på "aftenkort" i toppen kan du se menuen

 

 

Se vores frokostmenu her.

Book bord her

Middagsmenu baseret på tidens lokale råvarer – Smag delikate middagsretter skabt med inspiration fra de lokale omgivelser

Vi sørger for at ændre vores à la carte menu jævnligt, så den følger årstiden. Det betyder også, at du flere gange om året kan komme og få en helt ny smagsoplevelse til din middag.

Vores menu til aften er altid varieret og gennemtænkt ift. årstidens råvarer. Kommer du til middag, vil du opleve at få virkelig dejlig mad i smukke omgivelser til en fornuftig pris.

Uanset om du besøger os i dag- eller aftentimerne, vil du opleve en autentisk og spændende atmosfære i vores smukke lokaler.

Nyd en gourmetmiddag til aften i Nyborg eller prøv en lækker frokostanretning i de samme smukke lokaler

Besøger du os til frokost, kan du foruden et skønt måltid også nyde lækre drikkevarer. Der er bl.a. mulighed for at smage på destilleriets skønne produkter. Dem inkorporerer vi med stor glæde også i vores retter.

Læn dig også gerne tilbage i vores dejlige lounge-område, ude eller inde. Her kan du f.eks. nyde en rigtig god øl fra Ørbæk bryggeri, cocktails med Nyborg Destilleris produkter eller en god sodavand fra Naturfrisk.

Om aftenen kan du både nyde vores à la carte menu eller vores populære koncept ”En aften på Remisen”. Sidstnævnte er en specialtilpasset menu med tilhørende særligt udvalgt vinmenu.

I løbet af året sætter vi fokus på sæsoner og højtider. Derfor afholder vi også løbende arrangementer som Mortens Aften, vildtaften, cocktailaften m.m. Her er vin og mad særligt tilpasset begivenheden.

Skal vi stå for din fest? så tilbyder vi også festlokaler og selskabslokaler

Ønsker du en rustik og usædvanlig flot lokation til den kommende store fest? Så byder vi gerne inden for i vores selskabslokale. Forplejningen varetages af Kirk Hedegaard som har mange års erfaring med at levere udsøgte oplevelser inden for catering til diverse arrangementer. Det indebærer bl.a. retter skabt fra årstidens friske råvarer, udsøgte drikkevarer fra H.J. Hansen og Naturfrisk Group.

Book dit bord i dag i vores restaurant på Nyborg Havn – En middag med smag og stil i særklasse

Skal familien eller vennerne forkæles med en lækker middag i nogle helt særlige omgivelser? Så book et bord til jer alle i vores skønne stemningsfulde restaurant.

Ring i dag på 69 88 44 33 eller reservér jeres bord igennem vores bookingsystem her.

Vi er placeret i Nyborg på Østfyn og byder glade gæster velkommen fra nær og fjern.

Ledige stillinger